Köp- och leveransvillkor

Minimiorder

Minimiorder är 50 kr inklusive moms.
 

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25% och 6 % på böcker
 

Betalningsalternativ

- Payson

Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se.
 

- Förskottsbetalning till svenskt konto
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro eller plusgiro. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga.
Tänk på vi måste ha din betalning inom 4 bankdagar för garantera att du får dina varor  (Räkna med upp till 3 dagar extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Beställningar till Norge, Finland, Åland, Danmark

Vi skickar inga beställningar utanför Sverige tillsvidare.

 

Lite längre Leveranstid 

Nu skickar vi beställningar 2 gånger per vecka.

Paketen är framme dagen efter vi skickat i de flesta delar av mellan och södra Sverige. 

Det tar några dagar extra till Norrland och vissa orter som inte har utkörning varje dag.
 

Leveranssätt

 

Vi skickar alla beställningar inom Sverige med Post Nord till din brevlåda.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter en frakttabell och detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas direkt i kassan. 
Minsta frakt är 25 kr

 

 

Reklamation och returrätt

Vid en ev. reklamation kontakta oss via mail quiltbiten@gmail.com  och uppge order ID/faktura nr och orsak till reklamation.
Detta måste göras innan du returnerar varan.

 

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor Gäller ej måttbeställda varor, mönster, böcker och tidningar 
utan att ange någon anledning. Gäller ej företag.
Meddelande om detta ska lämnas till oss så snart som möjligt och varan skall skickas tillbaka inom 14 dagar från det att varan mottagits. 
För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick inom 14 dagar, i originalförpackning.
Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! OBS! Om du inte kontrollerar ditt paket direkt vid ditt utlämningsställe så kan du ej göra en skadeanmälan och då gäller inte vår försäkring vilket gör att vi inte ersätter en skadad eller stulen produkt. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (brev + paket 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen GDPR

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med den nya lagen GDPR.

 

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Alla erbjudanden gäller enligt angivna datum eller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger eller storlekar.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna och innehållet i webbutiken utan att innan informera om uppdateringarna, dock gäller det pris som kunden har erhållit vid ordertillfället.

 

 

Produkter
    Drift & produktion:  Wikinggruppen